Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir yapısı vardır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mamultır ve ekseriyetle modern binalarda kullanılır.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen strüktürlabilmektedir. Dünyaardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve mevzi kaybının elan az olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal etmek ve montajını olmak binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Montaj: Yangın kapısı, dürüst Yangın Çıkış Kapısı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek için kullanılmaktadırlar.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir derece da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz güçlü bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve henüz azca tamirat gerektirir.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ister bayilerimiz gerekse elden global satış olarak kötüda mekân vadi illere özen vermekteyiz.

Report this wiki page